Conștientizarea cancerului de sân Parfum în centrul atenției

În octombrie am evidențiat parfumurile care participă la Luna de conștientizare a cancerului de sân. Veniturile din achizițiile acestor parfumuri au fost destinate cercetării pentru a ajuta la găsirea unui remediu pentru cancerul de sân.

Kim Kardashian susține eforturile de cancer de sân cu noul ei roller cu parfum. Kardashian a organizat un concurs la începutul acestui an în căutarea unui designer care parfum arabesc femei  să creeze ambalajul parfumului ei, care va fi dezvăluit astăzi. Parfumul lemnos și dulce floral al lui Kardashian poate fi găsit la Sephora, iar 10% din toate veniturile vor beneficia Young Survival Coalition, care sprijină tinerele care sunt diagnosticate cu această boală teribilă.

Colecția Rose So Chic a lui Annick Goutal include Rose Splendide, Rose Absolue și Quel Amour! Între acum și 31 octombrie 2010, dacă achiziționați unul dintre aceste parfumuri, casa de design va dona aproximativ 6 sau 5 euro pentru cercetarea cancerului. Aceste donații sunt în memoria lui Goutal, care a murit din cauza bolii în 1999.

O altă linie de parfumuri este colecția Jo Malone Red Roses, care combină o varietate de șapte trandafiri diferiți din întreaga lume. Inima este violeta macinata cu note de lamaie si menta. Trandafirii roșii este un deliciu de parfum. Jo Malone va dona 20.000 de dolari din vânzările de produse Red Roses către Breast Cancer Research Foundation.

DKNY a dezvoltat o linie de sticle de dimensiuni de călătorie cu parfumurile sale DKNY Be Delicious Fresh Blossom. Fresh Blossom este proaspătă și vibrantă, perfectă pentru femeile de încredere care se bucură de inocența unui miros floral, dar doresc și să emane senzualitate. DKNY va face o donație de 15.000 USD în legătură cu vânzările DKNY Be Delicious/Fresh Blossom Coffret către Breast Cancer Research Foundation. Puteți achiziționa parfumurile online sau din magazinele universale participante.